Cégből kiszállás, idő tényező jelentősége a kiszállásra rendelkezésre álló időt jelenti elsősorban.
Rendkívüli esetek kivételével a cégből kiszállás általában tervezhető folyamat.

Fontos tényező, hogy mennyi idő áll rendelkezésre a kiszállásra, akár cégtulajdonosokon, családon belüli átadásra, akár értékesítésre.

Előre tekintő cégtulajdonos cégvezető, mindig években is kell, hogy gondolkodjon.

A cégből kiszállás egyik általános oka az idősödés és a nincs ki folytassa helyzet, mely előre látható, tervezhető helyzetet is jelent általában.
A rendkívüli helyzetekre teljesen nem lehet előre felkészülni, de a várható helyzeteket lehet és fontos is tervezni.

A cégből kiszállást lehetőség szerint a várható kiszállási időszak előtt általában 3-4 évvel érdemes elkezdeni, tervezni, a kiszállás módját meghatározni, a kapcsolatokat, a vezetést, a feladatokat irányítási rendszer formájában megfelelőn felépíteni.

A késés nagyon sokba kerülhet, mert akár a céget is elveszíthetik, elbukhatják a tulajdonosok, például egyedi esetben, egy személyre épülő cég esetében.
Megtörtént esetek vannak arra, hogy a tulajdonos a cégből kiszállás elhibázása miatt, a cégtulajdonosok a teljes céget elveszítették.

*****
IpariBefektetések.hu: befektetések az iparba. Működő, vagyonnal rendelkező cégek közvetítésével foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Fő honlapunk az IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás, Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés.
.
Az IpariBefektetések.hu oldalain minden írásunk és kép saját, minden jogot fenntartunk!
© Copyright Gál József, IpariBefektetések.hu

.