IpariBefektetés.hu címen korábban működött honlapunk kezdőoldalát ide áthelyeztük. Ipari befektetés befektetés az iparba és befektetés a fejlesztésekbe.
A fejlesztés, továbbfejlesztés alapvető elvárás és szempont egy ipari befektetés esetén.

Ipari befektetés ipari cég vételével megvalósítható. Ipari cég általában ipari tevékenységet végez, van termelése, árbevétele, dolgozói, üzleti partnerei és jó esetben saját terméke is.

A saját termék nagy kincs, de csak akkor, ha valóban jól fejleszthető, eladható, megfelelő árréssel, haszonnal lehet értékesíteni.
A saját termék folyamatosan fejleszthető, új piacokra bevezethető, megvannak az egyedi gyártási szerszámai, technológiái.
Sok esetben, mire valaki elkezdené másolni az egyébként főbb paramétereiben levédett termék bizonyos hasonlóságai szerint, addigra már elavult, mert a saját terméket gyártó folyamatosan finomítja, a vevői igényekhez igazítva, a termékét.

Mivel a legtöbb termelő cég klasszikus bérmunkát végez, ezért ezek a cégek nagyon ki vannak téve a megrendelők igényeinek és elvárásainak.
A bérmunkát végző cégeknél általában nagyrészt azért történnek sokszor a fejlesztések, hogy a megrendelők igényeihez mérten hatékonyabb legyen a termelés, ami sokszor a fajlagos darabárak csökkentését jelenti.

*****
IpariBefektetések.hu: befektetések az iparba. Működő, vagyonnal rendelkező cégek közvetítésével foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Fő honlapunk az IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás, Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés.
.
Az IpariBefektetések.hu oldalain minden írásunk és kép saját, minden jogot fenntartunk!
© Copyright Gál József, IpariBefektetések.hu

.